banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Smoor Ayam Pasar Putih - in kokosmelk gesmoorde stukjes kip
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Smoor Ayam Pasar Putih
in kokosmelk gesmoorde stukjes kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (1250 gr)
2 theel zout
3 theel ketumbar
1 theel jinten
1 theel trasi
1 theel kruidnagel
1 theel peper
2 stukjes foelie
1 salamblad
200 ml santen asli (dikke kokosmelk)
400 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip aan stukken. Verhit in een wok/wadjan het water en kook de kip voor 10 minuten (halfgaar). Laat de kip goed uitlekken en bewaar de bouillon. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de kip goudbruin.
Verhit in een wok/wadjan de bouillon en voeg het zout, de ketumbar, de jinten, de trasi, de kruidnagel, de foelie, de peper en de salam toe. Vervolgens de kip en de santen toevoegen en laat dit zachtjes 30 minuten sudderen en totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 190 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565987