Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Smoor Ayam Pasar Putih - in kokosmelk gesmoorde stukjes kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Smoor Ayam Pasar Putih
in kokosmelk gesmoorde stukjes kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (1250 gr)
2 theel zout
3 theel ketumbar
1 theel jinten
1 theel trasi
1 theel kruidnagel
1 theel peper
2 stukjes foelie
1 salamblad
200 ml santen asli (dikke kokosmelk)
400 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip aan stukken. Verhit in een wok/wadjan het water en kook de kip voor 10 minuten (halfgaar). Laat de kip goed uitlekken en bewaar de bouillon. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de kip goudbruin.
Verhit in een wok/wadjan de bouillon en voeg het zout, de ketumbar, de jinten, de trasi, de kruidnagel, de foelie, de peper en de salam toe. Vervolgens de kip en de santen toevoegen en laat dit zachtjes 30 minuten sudderen en totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 250 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41911326