1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

R.H.Kummer
Beste mensen,
Waar in Nedeerland is de oncom te bestellen?
Groet
R.H.Kummer

@ zie forum
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Smoor Ayam Pasar Putih
in kokosmelk gesmoorde stukjes kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (1250 gr)
2 theel zout
3 theel ketumbar
1 theel jinten
1 theel trasi
1 theel kruidnagel
1 theel peper
2 stukjes foelie
1 salamblad
200 ml santen asli (dikke kokosmelk)
400 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip aan stukken. Verhit in een wok/wadjan het water en kook de kip voor 10 minuten (halfgaar). Laat de kip goed uitlekken en bewaar de bouillon. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de kip goudbruin.
Verhit in een wok/wadjan de bouillon en voeg het zout, de ketumbar, de jinten, de trasi, de kruidnagel, de foelie, de peper en de salam toe. Vervolgens de kip en de santen toevoegen en laat dit zachtjes 30 minuten sudderen en totdat de saus is ingedikt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 126 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34390532