Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Smoor Ayam Siliwangi - gestoofde stukjes kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Smoor Ayam Siliwangi
gestoofde stukjes kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (1250 gr)
5 sjalotten
2 teentjes knoflook
2 cm jahe (gember), gekneusd
1/2 theel foelie
1 theel peper
4 eetl azijn
400 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukjes, de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit in een pan het water en de azijn en kook hierin de kip voor 10 minuten. Laat de kip daarna uitlekken en bewaar de bouillon.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de kip goudbruin. Voeg de sjalotten, de knoflook, de jahe, de peper en de foelie toe aan de bouillon. Voeg dan de kip toe en laat dit zachtjes 30 minuten sudderen totdat de kip gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 222 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41184606