Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Smoor Ayam Siliwangi - gestoofde stukjes kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Smoor Ayam Siliwangi
gestoofde stukjes kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (1250 gr)
5 sjalotten
2 teentjes knoflook
2 cm jahe (gember), gekneusd
1/2 theel foelie
1 theel peper
4 eetl azijn
400 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukjes, de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit in een pan het water en de azijn en kook hierin de kip voor 10 minuten. Laat de kip daarna uitlekken en bewaar de bouillon.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de kip goudbruin. Voeg de sjalotten, de knoflook, de jahe, de peper en de foelie toe aan de bouillon. Voeg dan de kip toe en laat dit zachtjes 30 minuten sudderen totdat de kip gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 216 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42420658