Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Smoor Ayam Siliwangi - gestoofde stukjes kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Smoor Ayam Siliwangi
gestoofde stukjes kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (1250 gr)
5 sjalotten
2 teentjes knoflook
2 cm jahe (gember), gekneusd
1/2 theel foelie
1 theel peper
4 eetl azijn
400 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukjes, de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit in een pan het water en de azijn en kook hierin de kip voor 10 minuten. Laat de kip daarna uitlekken en bewaar de bouillon.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de kip goudbruin. Voeg de sjalotten, de knoflook, de jahe, de peper en de foelie toe aan de bouillon. Voeg dan de kip toe en laat dit zachtjes 30 minuten sudderen totdat de kip gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41910941