banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Jet van Steijn 2 hours ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Smoor Ayam Siliwangi
gestoofde stukjes kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (1250 gr)
5 sjalotten
2 teentjes knoflook
2 cm jahe (gember), gekneusd
1/2 theel foelie
1 theel peper
4 eetl azijn
400 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukjes, de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit in een pan het water en de azijn en kook hierin de kip voor 10 minuten. Laat de kip daarna uitlekken en bewaar de bouillon.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de kip goudbruin. Voeg de sjalotten, de knoflook, de jahe, de peper en de foelie toe aan de bouillon. Voeg dan de kip toe en laat dit zachtjes 30 minuten sudderen totdat de kip gaar is.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 130 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36335679