Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
1 Comment
Siomay ayam bayam - gestoomde kip/spinazie dumpling

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Siomay ayam bayam
gestoomde kip/spinazie dumpling

Bahan-bahan:
ingrediënten:
16 vellen dumplings
200 gr kipfilet
50 gr kipenvel
75 gr spinazie
5 teentjes knoflook
1 lente-ui
1 theel zout
1/4 theel gemalen peper
1/4 theel palmsuiker
1 theel sesamolie
100 gr maizena
1 ei
75 ml ijswater
 
Tabuaran:
garnering
chilisaus
 
Cara membuat:
bereiding:
Hak de kip, het vel, de spinazie en de knoflook grof. Snijd de lenteui in dunne plakjes. Meng alle ingrediënten goed door elkaar. Neem een velletje en vul deze met het mengsel en vouw het dicht als een dumpling. Stoom vervolgens de pakketjes in 15 minuten gaar en serveer deze met de chilisaus.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 54 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018418