Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Siomay ayam bayam
gestoomde kip/spinazie dumpling

Bahan-bahan:
ingrediënten:
16 vellen dumplings
200 gr kipfilet
50 gr kipenvel
75 gr spinazie
5 teentjes knoflook
1 lente-ui
1 theel zout
1/4 theel gemalen peper
1/4 theel palmsuiker
1 theel sesamolie
100 gr maizena
1 ei
75 ml ijswater
 
Tabuaran:
garnering
chilisaus
 
Cara membuat:
bereiding:
Hak de kip, het vel, de spinazie en de knoflook grof. Snijd de lenteui in dunne plakjes. Meng alle ingrediënten goed door elkaar. Neem een velletje en vul deze met het mengsel en vouw het dicht als een dumpling. Stoom vervolgens de pakketjes in 15 minuten gaar en serveer deze met de chilisaus.

who is online

We hebben 107 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573474