1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Siomay ayam bayam
gestoomde kip/spinazie dumpling

Bahan-bahan:
ingrediënten:
16 vellen dumplings
200 gr kipfilet
50 gr kipenvel
75 gr spinazie
5 teentjes knoflook
1 lente-ui
1 theel zout
1/4 theel gemalen peper
1/4 theel palmsuiker
1 theel sesamolie
100 gr maizena
1 ei
75 ml ijswater
 
Tabuaran:
garnering
chilisaus
 
Cara membuat:
bereiding:
Hak de kip, het vel, de spinazie en de knoflook grof. Snijd de lenteui in dunne plakjes. Meng alle ingrediënten goed door elkaar. Neem een velletje en vul deze met het mengsel en vouw het dicht als een dumpling. Stoom vervolgens de pakketjes in 15 minuten gaar en serveer deze met de chilisaus.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters

People in this conversation

who is online

We hebben 47 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34886795