1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

R.H.Kummer
Beste mensen,
Waar in Nedeerland is de oncom te bestellen?
Groet
R.H.Kummer

@ zie forum
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Singgang Sumpu
typisch kip uit West Sumatra

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
6 jeruk purut blaadjes
1 kunyit blad
2 sereh stengels
2 asam kandis
200 ml santan asli
300 ml santen cair
2 bosjes (300 gr) cassave bladeren, gekookt
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
bananenblad
 
Haluskan:
bumbu:
7 rode lomboks
6 rode rawits
8 sjalotjes
7 teentjes knoflook
2 cm jahe
2 cm kunyit
1 1/2 theel ketumbar
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in vier stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Bekleed een pan met bananenblad en leg daarop de kip. Meng de santan cair met de bumbu, de peper, het zout en de palmsuiker Giet dit over de kip en voeg toe toe jeruk purut, de sereh, de asam kandis en het kunyit blad. Kook het geheel langzaam gaar en totdat het vocht is verdampt. Dan de santen asli toevoegen en meng en alles goed. Schep de cassave erdoor en kook het geheel totdat de saus is ingedikt en serveer.
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 128 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34422516