1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Singgang Sumpu
typisch kip uit West Sumatra

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
6 jeruk purut blaadjes
1 kunyit blad
2 sereh stengels
2 asam kandis
200 ml santan asli
300 ml santen cair
2 bosjes (300 gr) cassave bladeren, gekookt
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
bananenblad
 
Haluskan:
bumbu:
7 rode lomboks
6 rode rawits
8 sjalotjes
7 teentjes knoflook
2 cm jahe
2 cm kunyit
1 1/2 theel ketumbar
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in vier stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Bekleed een pan met bananenblad en leg daarop de kip. Meng de santan cair met de bumbu, de peper, het zout en de palmsuiker Giet dit over de kip en voeg toe toe jeruk purut, de sereh, de asam kandis en het kunyit blad. Kook het geheel langzaam gaar en totdat het vocht is verdampt. Dan de santen asli toevoegen en meng en alles goed. Schep de cassave erdoor en kook het geheel totdat de saus is ingedikt en serveer.
 

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34994758