1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Singgang ayam
Gestoofde en dan geroosterde kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 serehstengel, gekneusd
1 kunyit blad
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak
3 salam blad
4 jeruk purut blad

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotten
5 teentjes knoflook
4 cm gember (jahe/djahé)
6 cm kunyit (kurkuma)
3 cm laos

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip doormidden. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng in een wok/wadjan alle ingrediënten en als het geheel kookt voeg dan de kip toe en sudder het geheel totdat al het vocht is verdampt. Rooster vervolgens de kip boven een houtkoolvuurtje in 45 minuten gaar en bruin. Regelmatig bedruipen tijdens het roosteren met de kokos/boemboemengsel.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 100 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34789469