Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Tumis Tauge Teri Nasi - roerbak van tauge met ansjovis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Tauge Teri Nasi
roerbak van tauge met ansjovis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr tauge
50 gr ikan teri nasi/ansjovis, geweekt en gebakken
75 gr sperziebonen
4 baby maiskolfjes
2 Chinese bieslook
4 teentjes knoflook
4 sjalotjes
2 rode lomboks
1 theel kecap asin
1/4 theel zout
1/4 theel peper
1/4 theel palmsuiker
100 ml water
2 eetl water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sperziebonen in stukjes, de bieslook in stukjes, de knoflook en de sjalotjes in dunne plakjes en de lomboks in ringen. Snijd de maiskolfjes in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de sperziebonen en de mais toe en bak deze zacht.
Dan de tauge, de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng alles goed.
Voeg dan het water toe en kook het verder gaar. Meng dan de bieslook erdoor en strooi de ansjovis erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 289 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030578