banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Tumis Tauge Teri Nasi - roerbak van tauge met ansjovis
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Tauge Teri Nasi
roerbak van tauge met ansjovis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr tauge
50 gr ikan teri nasi/ansjovis, geweekt en gebakken
75 gr sperziebonen
4 baby maiskolfjes
2 Chinese bieslook
4 teentjes knoflook
4 sjalotjes
2 rode lomboks
1 theel kecap asin
1/4 theel zout
1/4 theel peper
1/4 theel palmsuiker
100 ml water
2 eetl water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sperziebonen in stukjes, de bieslook in stukjes, de knoflook en de sjalotjes in dunne plakjes en de lomboks in ringen. Snijd de maiskolfjes in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de sperziebonen en de mais toe en bak deze zacht.
Dan de tauge, de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng alles goed.
Voeg dan het water toe en kook het verder gaar. Meng dan de bieslook erdoor en strooi de ansjovis erover en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 112 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39983690