logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Tumis Terong Hijau Pedas
pittige roerbak van aubergine

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 groene aubergines (dun en langwerpig)
100 gr ikan teri, gebakken
10 rode rawits
4 rode lomboks
4 lente-uitjes
5 teentjes knoflook
3 cm laos
2 salam blad
1/2 theel palmsuiker
olie

Cara membuat:
bereiding;
Snijd de aubergines in stukjes, de rawits, de lomboks, de lente-ui en de knoflook in dunne plakjes. Rasp de laos.
Verhit in een pan wat olie en bak de aubergines gaar en zet apart. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de knoflook, de lente-ui, de laos, de salam, de rawits en de lomboks voor 4 minuten. Voeg dan de ikan teri, de aubergines en de palmsuiker toe en bak al roerend nog voor 3 minuten.

Add comment

Submit

who is online

We have 104 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176676