banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Brengkessan Udang Dan Tempe - gestoomde garnalen met tempe in een pakketje

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Brengkessan Udang Dan Tempe
gestoomde garnalen met tempe in een pakketje
Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr garnalen
100 ml santen asli (dikke kokosmelk)
4 takjes citroenbasilicum (kemangi)
zout naar smaak
1 citroen (sap)
bananenbladeren
houten prikkers

Haluskan:
boemboe:
2 cm kunyit (kurkuma)
3 cm laos
1 theel trassi bakar
3 kemirinoten
2 rode Spaanse pepers
4 rode uien
3 sjalotten
1 blok tempé

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng hierdoor de garnalen, de kokosmelk, het zout, het citroensap en de basilicum. Vul de bananenbladeren met het mengsel en maak hiervan kleine pakketjes en zet de uiteinden vast met de prikkers. Stoom de pakketjes vervolgens voor 30 minuten en rooster deze daarna nog zachtjes voor 15-20 minuten boven een houtskoolvuurtje
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 218 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40689796