zoeken
Recente reacties

1 days ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

25 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Roti Jala - crepes
- Ayam Semur Jawa - zoete kip in saus
- Dodol Garut - kleefrijst nagerecht
- Basoh - vleesballetjes met saus
- Tumis Tahu Sayur
- Kelapate Madura - Geroosterde vis
- Tjolo-Tjolo - gebakken vis in een pittige ketjapsaus
- Semur Ayam Perintil - kippenballetjes gestoofd in kruidige saus
- Rempeyek ikan teri - viskoekjes
- Tang Cu Pai Gu - 糖醋排骨 - zoetzure spareribs
Bulung kuah pindang - zeewier


Bulung kuah pindang
zeewier
zeewier
Bahan-bahan:
ingrediënten:
525 gr zeewier
bahan-bahan pindangsaus
ingrediënten:
6 rawits
2 theel. trasi bakar
1,5 theel. geroosterde rawit
150 ml gepekelde vissaus (kuah pindang)
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de rawits zeer fijn, meng dit met de geroosterde rawits en de trassi en voeg dan de vissaus toe. Goed blijven roeren. Giet de saus over de gewassen en uitgelekte zeewier.
ingrediënten:
525 gr zeewier
bahan-bahan pindangsaus
ingrediënten:
6 rawits
2 theel. trasi bakar
1,5 theel. geroosterde rawit
150 ml gepekelde vissaus (kuah pindang)
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de rawits zeer fijn, meng dit met de geroosterde rawits en de trassi en voeg dan de vissaus toe. Goed blijven roeren. Giet de saus over de gewassen en uitgelekte zeewier.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.