zeewier
Bahan-bahan:
ingrediënten:
525 gr zeewier
bahan-bahan pindangsaus
ingrediënten:
6 rawits
2 theel. trasi bakar
1,5 theel. geroosterde rawit
150 ml gepekelde vissaus (kuah pindang)
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de rawits zeer fijn, meng dit met de geroosterde rawits en de trassi en voeg dan de vissaus toe. Goed blijven roeren. Giet de saus over de gewassen en uitgelekte zeewier.
ingrediënten:
525 gr zeewier
bahan-bahan pindangsaus
ingrediënten:
6 rawits
2 theel. trasi bakar
1,5 theel. geroosterde rawit
150 ml gepekelde vissaus (kuah pindang)
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de rawits zeer fijn, meng dit met de geroosterde rawits en de trassi en voeg dan de vissaus toe. Goed blijven roeren. Giet de saus over de gewassen en uitgelekte zeewier.