Recente reacties

Ron 1 days ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Bulung kuah pindang - zeewier

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bulung kuah pindang
zeewier
Bahan-bahan:
ingrediënten:
525 gr zeewier

bahan-bahan pindangsaus
ingrediënten:
6 rawits
2 theel. trasi bakar
1,5 theel. geroosterde rawit
150 ml gepekelde vissaus (kuah pindang)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de rawits zeer fijn, meng dit met de geroosterde rawits en de trassi en voeg dan de vissaus toe. Goed blijven roeren. Giet de saus over de gewassen en uitgelekte zeewier.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 172 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42117443