Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Mie Goreng Tauge - gebakken eiermie met tauge

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Mie Goreng Tauge
gebakken eiermie met tauge

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr eiermie
50 gr tauge
1 ei, geklopt
1 eetl kecap manis
1/2 theel zout
4 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 kemiri
1/2 theel peper

Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Kook de mie in water met 2 eetl olie gaar en laat deze daarna uitlekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan het ei toe en bak dit rul. Dan de tauge toevoegen en bak deze zacht. Dan de mie toevoegen en meng alls goed door elkaar.
Vervolgens de kecap en het zout toevoegen en meng goed en bak het verder gaar. Strooi de bawang goreng erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 121 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42091530