Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Mie Goreng Tauge
gebakken eiermie met tauge

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr eiermie
50 gr tauge
1 ei, geklopt
1 eetl kecap manis
1/2 theel zout
4 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 kemiri
1/2 theel peper

Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Kook de mie in water met 2 eetl olie gaar en laat deze daarna uitlekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan het ei toe en bak dit rul. Dan de tauge toevoegen en bak deze zacht. Dan de mie toevoegen en meng alls goed door elkaar.
Vervolgens de kecap en het zout toevoegen en meng goed en bak het verder gaar. Strooi de bawang goreng erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 105 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42577530