Recente reacties

Shaun 5 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Mie goreng chinois - gebakken mie

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Mie goreng chinois
gebakken mie
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
300 gr mie
200 gr babi panggang (zie recept hier)
6 bakso ikan (visballetjes)
6 bakso udang (garnalenballetjes)
1 fa chong (Chinees gekruid worstje)
5 eetl boter (of olie)
1 theel witte peper
1 ei (bij voorkeur eend)
5 teentjes knoflook
zout
3 eetl kippenbouillon (zie recept hier )
2 theel kecap asin
2 theel kecap manis

bahan-bahan groenten:
ingrediënten:
300 gr gai-lan (anders paksoy)
100 gr taugé
3 lente-uitjes

Cara membuat:
bereiding:
Kook de mie gaar in een pan met water. Voeg een scheutje olie toe om plakken te voorkomen. Snijd het vlees in stukjes, de bakso's doormidden en de worst in plakjes. Snijd de gai lan en de lente-uitjes grof, de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan de boter/olie en fruit hierin de knoflook, het vlees en de halve balletjes. Voeg dan de peper toe en bak dit nog 1 minuut door. Klop het ei op en roer dit er dan doorheen onder voortduren omscheppen.
Voeg vervolgens de groenten toe met de mie en roer alles goed door elkaar. Dan zout naar smaak, de bouillon en de beide ketjaps toevoegen en nog 3 minuten doorbakken. Serveer warm.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 69 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41193649