Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Mie goreng chinois - gebakken mie

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Mie goreng chinois
gebakken mie
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
300 gr mie
200 gr babi panggang (zie recept hier)
6 bakso ikan (visballetjes)
6 bakso udang (garnalenballetjes)
1 fa chong (Chinees gekruid worstje)
5 eetl boter (of olie)
1 theel witte peper
1 ei (bij voorkeur eend)
5 teentjes knoflook
zout
3 eetl kippenbouillon (zie recept hier )
2 theel kecap asin
2 theel kecap manis

bahan-bahan groenten:
ingrediënten:
300 gr gai-lan (anders paksoy)
100 gr taugé
3 lente-uitjes

Cara membuat:
bereiding:
Kook de mie gaar in een pan met water. Voeg een scheutje olie toe om plakken te voorkomen. Snijd het vlees in stukjes, de bakso's doormidden en de worst in plakjes. Snijd de gai lan en de lente-uitjes grof, de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan de boter/olie en fruit hierin de knoflook, het vlees en de halve balletjes. Voeg dan de peper toe en bak dit nog 1 minuut door. Klop het ei op en roer dit er dan doorheen onder voortduren omscheppen.
Voeg vervolgens de groenten toe met de mie en roer alles goed door elkaar. Dan zout naar smaak, de bouillon en de beide ketjaps toevoegen en nog 3 minuten doorbakken. Serveer warm.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 98 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40916506