1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Mie goreng chinois
gebakken mie
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
300 gr mie
200 gr babi panggang (zie recept hier)
6 bakso ikan (visballetjes)
6 bakso udang (garnalenballetjes)
1 fa chong (Chinees gekruid worstje)
5 eetl boter (of olie)
1 theel witte peper
1 ei (bij voorkeur eend)
5 teentjes knoflook
zout
3 eetl kippenbouillon (zie recept hier )
2 theel kecap asin
2 theel kecap manis

bahan-bahan groenten:
ingrediënten:
300 gr gai-lan (anders paksoy)
100 gr taugé
3 lente-uitjes

Cara membuat:
bereiding:
Kook de mie gaar in een pan met water. Voeg een scheutje olie toe om plakken te voorkomen. Snijd het vlees in stukjes, de bakso's doormidden en de worst in plakjes. Snijd de gai lan en de lente-uitjes grof, de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan de boter/olie en fruit hierin de knoflook, het vlees en de halve balletjes. Voeg dan de peper toe en bak dit nog 1 minuut door. Klop het ei op en roer dit er dan doorheen onder voortduren omscheppen.
Voeg vervolgens de groenten toe met de mie en roer alles goed door elkaar. Dan zout naar smaak, de bouillon en de beide ketjaps toevoegen en nog 3 minuten doorbakken. Serveer warm.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 84 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35774233