banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Mie Babah
Bami met vlees en paddenstoelen ragout


Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr dunne mie
250 gr kool
½ theel zout
1 theel pepper
2 eetl kecap manis
1 theel sesam olie
water

Bahan-bahan ragout:
Ingrediënten ragout:
350 gr varkenvlees/kipfilet
3 teentjes knoflook
7 champignons
50 gr garnalen of ebi
4 lenteuitjes
3 eetl oestersaus
125 ml kippenbouillon
1 eetl kecap manis
1 theel peper
2 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de mie in water met het zout gaar en laat het uitlekken. Blancheer de kool en snijd deze fijn en meng het met de kecap, de sesam olie en de peper door de mie. Snijd de knoflook en de champignons in plakjes en de lenteuitjes fijn. Snijd het vlees in kleine blokjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan het vlees toe en bak dit bruin. Voeg de champginons, de garnalen/ebi , de oestersaus en de lenteuitjes toe en bak dit kort. Dan de bouillon toevoegen en het zachtjes gaar laten sudderen. Meng de kecap en de peper erdoor en schep de ragout over de mie en serveer. Garneer met gehakte lenteui.

Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36640275