1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Mie Babah
Bami met vlees en paddenstoelen ragout


Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr dunne mie
250 gr kool
½ theel zout
1 theel pepper
2 eetl kecap manis
1 theel sesam olie
water

Bahan-bahan ragout:
Ingrediënten ragout:
350 gr varkenvlees/kipfilet
3 teentjes knoflook
7 champignons
50 gr garnalen of ebi
4 lenteuitjes
3 eetl oestersaus
125 ml kippenbouillon
1 eetl kecap manis
1 theel peper
2 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de mie in water met het zout gaar en laat het uitlekken. Blancheer de kool en snijd deze fijn en meng het met de kecap, de sesam olie en de peper door de mie. Snijd de knoflook en de champignons in plakjes en de lenteuitjes fijn. Snijd het vlees in kleine blokjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan het vlees toe en bak dit bruin. Voeg de champginons, de garnalen/ebi , de oestersaus en de lenteuitjes toe en bak dit kort. Dan de bouillon toevoegen en het zachtjes gaar laten sudderen. Meng de kecap en de peper erdoor en schep de ragout over de mie en serveer. Garneer met gehakte lenteui.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 122 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36084026