1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sate Pentul Daging Kambing Spesial
sate van lamsvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr lamsvlees
50 gr lamsvet
1 1/2 eetl asam water
50 ml santen asli
4 eetl kecap manis
13 sate stokjes

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
3 cm laos
3 teentjes knoflook
1/2 eetl zout
1/2 theel peper
1/4 theel jinten
2 theel ketumbar
1 cm jahe
2 sereh/citroengras, witte deel

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees en het vet in blokjes Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng de bumbu met het asamwater, de kecap, de santen en het vlees en vet. Rijg het vlees afwisselend met het vet aan de stokjes.
Rooster de sate daarna bruin en gaar boven een houtkoolvuurtjes en besprenkel het regelmatig met de marinade.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 51 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415384