1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 5 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sateh bumbu kacang

Bahan-bahan:
1 kg geitevlees
100 gr geitevet
4 papayabladeren
100 gr pinda's
5 teentjes knoflook
7 rode lomboks
1 eetl azijn
1 theel kentjoer
7 rode uien
2 eetl ketjap asin
olie
1 theel asem

Taburan:
garnering:
bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes en meng dit door het vet. Verpak het vlees in de papayabladeren en laat het een paar uur intrekken.
Wrijf of maal de pinda's fijn met de lomboks en de knoflook. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de pinda's, sjalotten en de knoflook. Voeg dan de overige ingrediënten door en laat dit nog 5 minuten sudderen.
Rijg het vlees aan saté stokjes en rooster het vlees boven een houtkoolvuurtje gaar en bruin. Serveer het vlees met de saus er garneer met bawang goreng.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 103 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36097113