1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sateh bumbu kacang 2
saté van geit
Bahan-bahan:
ingrediënten:
950 gr geitenvlees
100 gr geitenvet
4 papayabladeren
1 eetl azijn
3 eetl ketjap asin
225 ml water
1 theel asem
olie
saté stokjes

Haluskan:
boemboe:
100 gr pinda's
5 teentjes knoflook
8 rode lomboks
1/2 theel kencur

Taburan:
garnering;
8 sjalotten
tjabé rawit

Cara membuat:
Bereiding:v Snijd de sjalotten in dunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten goudbruin. Schep uit de wok/wadjan en laat deze uitlekken. Snijd het vlees in stukjes en verpak deze met het vet in papayablad en laat dit minimaal 2 uur staan totdat het vlees mals geworden is. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng dit met het water, de asem, de azijn en de ketjap tot een saus.
Rijg het vlees aan de stokjes en rooster deze boven een houtkoolvuurtjes bruin en gaar. Serveer met de saus en bestrooi het met de gefruite sjalotten in in ringetjes gesneden tjabé rawit.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 365 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35414314