1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sateh Daging
saté van lamsvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lamsvlees
200 ml santen asli (dikke kokosmelk)
satéprikkers

Haluskan:
boemboe:
1 theel asem
zout naar smaak
1 theel trassi bakar
4 rode lomboks
1 eetl gerapste gula jawa (palmsuiker)
l eetl ketumbar
1/2 eetl jinten

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en verdeel deze in 2 porties. Snijd het vlees in stukjes. Wrijf met 1 portie boemboe het vlees en laat dit 30 minuten intrekken. Meng de overige portie met de kokosmelk tot een saus. Rijg het vlees aan de prikkers en rooster deze boven een houtkoolvuurtje bruin en gaar. Besprenkel het vlees regelmatig met de saus.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 115 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415999