Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sateh kambing

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sateh kambing
saté van geit
Bahan-bahan:
ingrediënten:
800 gr geitevlees
2 rawits
zout naar smaak
3 teentjes knoflook
sap van 1 limoen
60 ml ketjap manis

taburan:
garnering:
sambal matah

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine dobbelsteentjes. Wrijf of maal de knoflook en de rawits fijn en meng dit met het limoensap en de ketjap. Marineer in dit mengsel de stukjes vlees voor 1 uur of langer.
Rijg het vlees aan de satépennen (niet teveel per stokje) en rooster het vlees gaar boven een houtskoolvuurtje. Serveer de sateh kambing met sambal matah.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 119 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029789