1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sateh kambing
saté van geit
Bahan-bahan:
ingrediënten:
800 gr geitevlees
2 rawits
zout naar smaak
3 teentjes knoflook
sap van 1 limoen
60 ml ketjap manis

taburan:
garnering:
sambal matah

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine dobbelsteentjes. Wrijf of maal de knoflook en de rawits fijn en meng dit met het limoensap en de ketjap. Marineer in dit mengsel de stukjes vlees voor 1 uur of langer.
Rijg het vlees aan de satépennen (niet teveel per stokje) en rooster het vlees gaar boven een houtskoolvuurtje. Serveer de sateh kambing met sambal matah.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 62 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35765362