1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sateh kambing
saté van geit
Bahan-bahan:
ingrediënten:
800 gr geitevlees
2 rawits
zout naar smaak
3 teentjes knoflook
sap van 1 limoen
60 ml ketjap manis

taburan:
garnering:
sambal matah

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine dobbelsteentjes. Wrijf of maal de knoflook en de rawits fijn en meng dit met het limoensap en de ketjap. Marineer in dit mengsel de stukjes vlees voor 1 uur of langer.
Rijg het vlees aan de satépennen (niet teveel per stokje) en rooster het vlees gaar boven een houtskoolvuurtje. Serveer de sateh kambing met sambal matah.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34781494