1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Sateh kambing 2
Saté van geitenvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr geitenvlees
satéstokjes

Bahan-bahan marinade:
4 teentjes knoflook
5 eetl. ketjap manis

Bahan-bahan ketjapsaus:
6 rawits,
2 teentje knoflook
25 gr ongezouten pinda's
1 theel, petis udang
3 eetl. gesmolten gula jawa
1 eetl. olie
zout
5 eetl. ketjap manis
1 limoen (sap)

Taburan:
garnering:
bawang goreng

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine stukjes. Wrijf of maal de knoflook fijn en meng dit met de ketjap. Marineer het vlees voor 2 uur met deze marinade. Rijg dan het vlees aan de stokjes en rooster deze rondom bruin en gaar boven een houtkoolvuurtjes. Besprenkel regelmatig met de marinade Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus fijn tot een papje en giet de saus over de satés en bestrooi met bawang goreng.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 103 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415999