banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sateh kambing 2 - Saté van geitenvlees

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Sateh kambing 2
Saté van geitenvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr geitenvlees
satéstokjes

Bahan-bahan marinade:
4 teentjes knoflook
5 eetl. ketjap manis

Bahan-bahan ketjapsaus:
6 rawits,
2 teentje knoflook
25 gr ongezouten pinda's
1 theel, petis udang
3 eetl. gesmolten gula jawa
1 eetl. olie
zout
5 eetl. ketjap manis
1 limoen (sap)

Taburan:
garnering:
bawang goreng

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine stukjes. Wrijf of maal de knoflook fijn en meng dit met de ketjap. Marineer het vlees voor 2 uur met deze marinade. Rijg dan het vlees aan de stokjes en rooster deze rondom bruin en gaar boven een houtkoolvuurtjes. Besprenkel regelmatig met de marinade Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus fijn tot een papje en giet de saus over de satés en bestrooi met bawang goreng.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 215 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40689796