Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Gai Pad Gratiem Prik - knoflook en peper kip

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Gai Pad Gratiem Prik
knoflook en peper kip

Ingrediënten:
200 gr kip filet
7 teentjes knoflook
1 theel palmsuiker
1 theel peper
2 theel vissaus
2 eetl olie
2 eetl water

Garnering:
korianderblaadjes

Bereiding:
Snijd de kip in dunne plakjes. Plet de knoflook. Verhit in een wok de olie en fruit de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze bruin. Voeg dan de palmsuiker, de vissaus, de peper en het water toe en bak dit tot de palmsuiker is opgelost en het vocht vrijwel is verdampt. Garneer met geplukte korianderblaadjes.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 48 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40922555