logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Gai Pad Gratiem Prik
knoflook en peper kip

Ingrediënten:
200 gr kip filet
7 teentjes knoflook
1 theel palmsuiker
1 theel peper
2 theel vissaus
2 eetl olie
2 eetl water

Garnering:
korianderblaadjes

Bereiding:
Snijd de kip in dunne plakjes. Plet de knoflook. Verhit in een wok de olie en fruit de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze bruin. Voeg dan de palmsuiker, de vissaus, de peper en het water toe en bak dit tot de palmsuiker is opgelost en het vocht vrijwel is verdampt. Garneer met geplukte korianderblaadjes.

Add comment

Submit

who is online

We have 54 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44391875