Gai Pad Gratiem Prik
knoflook en peper kip
Ingrediënten:
200 gr kip filet
7 teentjes knoflook
1 theel palmsuiker
1 theel peper
2 theel vissaus
2 eetl olie
2 eetl water
Garnering:
korianderblaadjes
Bereiding:
Snijd de kip in dunne plakjes. Plet de knoflook. Verhit in een wok de olie en fruit de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze bruin. Voeg dan de palmsuiker, de vissaus, de peper en het water toe en bak dit tot de palmsuiker is opgelost en het vocht vrijwel is verdampt. Garneer met geplukte korianderblaadjes.
Zoeken
Laatst gelezen
- Sate Ayam Kelapa Parut Sangrai - kip sate met geroosterde kokos
- Yam Neua Yaang - een pittige Thaise rundvleessalade
- Pastel Tutup - indonesisch pastei
- Gang Head - paddestoelen soep (2 pp)
- Gang Luang Gung - Gele curry garnalen soep
- Sup Kentang
- Kol Isi Berkuah - gevulde koolrolletjes
- Ayam Panggang Santen - geroosterde kip in kokosmelk
- Chinese kool met pittige frisse saus - 酸辣白菜
- Koddok Goreng - krokant gebakken kikkerbilletjes
Recente Reacties
Daging smoor - Gestoofd rundvlees
1 month agoKecap vergeten? Te weinig?Cucur
2 months agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
2 months agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
2 months agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
2 months agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...