Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Gai Pad Gratiem Prik - knoflook en peper kip

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Gai Pad Gratiem Prik
knoflook en peper kip

Ingrediënten:
200 gr kip filet
7 teentjes knoflook
1 theel palmsuiker
1 theel peper
2 theel vissaus
2 eetl olie
2 eetl water

Garnering:
korianderblaadjes

Bereiding:
Snijd de kip in dunne plakjes. Plet de knoflook. Verhit in een wok de olie en fruit de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze bruin. Voeg dan de palmsuiker, de vissaus, de peper en het water toe en bak dit tot de palmsuiker is opgelost en het vocht vrijwel is verdampt. Garneer met geplukte korianderblaadjes.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 256 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261607