banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sayur daun ganemo dan bunga papaya - sajoer van vis met papaya en pompoen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayur daun ganemo dan bunga papaya
sajoer van vis met papaya en pompoen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr bonito/tonijn
1/2 limoen (sap)
225 gr gele pompoen
250 gr papayabloemetjes
1 bosje melinjoblad
1 serehstengel, gekneusd
1 prei
1 bosje citroenbasilicum
475 ml santen ketiga (zie forum/nieuws)
1 pandan blad
zout naar smaak
250 ml santen kedua (zie forum/nieuws)

Cara membuat:
Bereiding:
Maak de vis schoon en verwijder de graten en het vel. Wrijf de vis in het het citroensap en laat dit een halfuurtje intrekken. Snijd de vis dan in stukjes. Week de papayabloemen 90 minuten in water en kook deze vervolgens gaar. Snijd de pompoen in blokjes en kook deze voor 10 minuten. Snijd de prei in grove stukken. Meng in een wok/wadjan de santen ketiga met de vis, de pompoen, de melinjo en de papaya en kook het geheel voor 5 minuten. Dan de sereh, het zout en de pandan toevoegen en dit nog 4 minuten laten doorkoken. Vervolgens de prei, de santen kedua en de basilicumblaadjes toevoegen en het geheel nog 5 minuten zachtjes doorstoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 269 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565447