1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 26 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayur dajak
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr magere varkenslappen
200 gr prei
750 gr Chinese kool
2 eetl olie
1/2 theel peper
zout naar smaak
1 theel sambal trassi (zie recept)
1 theel citroensap
500 ml kippen bouillon, (zie recept)
3 cm gember (jahe/djahé), gekneusd

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kool en de prei in reepjes. Snijd het vlees in stukjes en de knoflook fijn. Meng het vlees met de knoflook, de peper, het zout, de sambal, de citroensap, de olie en de prei. Laat dit 2 uur marineren. Verhit in een wok/wadjan de bouillon met de gember en voeg hier het vlees aan toe. Laat dit 30 minuten zachtjes stoven. Dan de kool toevoegen en het geheel nog 3 minuten stoven.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 38 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35976594