banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

KokkieBlanda 4 hours ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Peter PvW 16 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Carla 26 days ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 2 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayur dajak
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr magere varkenslappen
200 gr prei
750 gr Chinese kool
2 eetl olie
1/2 theel peper
zout naar smaak
1 theel sambal trassi (zie recept)
1 theel citroensap
500 ml kippen bouillon, (zie recept)
3 cm gember (jahe/djahé), gekneusd

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kool en de prei in reepjes. Snijd het vlees in stukjes en de knoflook fijn. Meng het vlees met de knoflook, de peper, het zout, de sambal, de citroensap, de olie en de prei. Laat dit 2 uur marineren. Verhit in een wok/wadjan de bouillon met de gember en voeg hier het vlees aan toe. Laat dit 30 minuten zachtjes stoven. Dan de kool toevoegen en het geheel nog 3 minuten stoven.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 56 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36229870