1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Abon Ayam

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. kipfilet
2 uitgeperste limoenen
1/2 theel ketumbar
zout naar smaak
mespunt djinten
3 eetl olie
1/2 theel laos
100 ml water

Cara Membuat:
bereiding:
Leg de kipfilet in een pan met het water en breng het aan de kook. Laat daarna het vlees 15 minuten zachtjes stoven. Haal het vlees uit de pan en rafel het vlees uit elkaar. Meng vervolgens het kippenvlees in een kom met de ketumbar, de djinten, de laos, het limoensap en zout naar smaak. Verhit de olie in een wok/wadjan en bak de kip hierin tot het droog en knapperig is.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 55 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35761030