Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Abon Ayam

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Abon Ayam

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. kipfilet
2 uitgeperste limoenen
1/2 theel ketumbar
zout naar smaak
mespunt djinten
3 eetl olie
1/2 theel laos
100 ml water

Cara Membuat:
bereiding:
Leg de kipfilet in een pan met het water en breng het aan de kook. Laat daarna het vlees 15 minuten zachtjes stoven. Haal het vlees uit de pan en rafel het vlees uit elkaar. Meng vervolgens het kippenvlees in een kom met de ketumbar, de djinten, de laos, het limoensap en zout naar smaak. Verhit de olie in een wok/wadjan en bak de kip hierin tot het droog en knapperig is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 218 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41036510