1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Abon Ayam

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. kipfilet
2 uitgeperste limoenen
1/2 theel ketumbar
zout naar smaak
mespunt djinten
3 eetl olie
1/2 theel laos
100 ml water

Cara Membuat:
bereiding:
Leg de kipfilet in een pan met het water en breng het aan de kook. Laat daarna het vlees 15 minuten zachtjes stoven. Haal het vlees uit de pan en rafel het vlees uit elkaar. Meng vervolgens het kippenvlees in een kom met de ketumbar, de djinten, de laos, het limoensap en zout naar smaak. Verhit de olie in een wok/wadjan en bak de kip hierin tot het droog en knapperig is.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 123 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34781589