Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Abon Ayam

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Abon Ayam

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. kipfilet
2 uitgeperste limoenen
1/2 theel ketumbar
zout naar smaak
mespunt djinten
3 eetl olie
1/2 theel laos
100 ml water

Cara Membuat:
bereiding:
Leg de kipfilet in een pan met het water en breng het aan de kook. Laat daarna het vlees 15 minuten zachtjes stoven. Haal het vlees uit de pan en rafel het vlees uit elkaar. Meng vervolgens het kippenvlees in een kom met de ketumbar, de djinten, de laos, het limoensap en zout naar smaak. Verhit de olie in een wok/wadjan en bak de kip hierin tot het droog en knapperig is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 53 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41932412