banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon 1 Comment
Daging Bumbu Dendeng - rundvlees met koriander

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Daging Bumbu Dendeng
rundvlees met koriander


Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
1 theel peper
4 eetl olie

Bahan-bahan marinade:
bumbu:
4 teentjes knoflook
3 cm laos
1 eetl gula java (palmsuiker)
1 eetl arachide olie
1 eetl ketumbar

Bahan-bahan saus:
ingrediënten saus:
1 eetl kecap asin
1 kecap manis
1 theel sambal ulek (zie recept)
1/2 citroen (sap)
1 eetl asem

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Rasp de laos en snijd de knoflook fijn. Meng de ingrediënten voor de marinade goed doorelkaar en marineer hiermee het vlees voor 3 uur.
Verhit in een pan de olie en bak het vlees kort. Bestrooi het vlees met de peper en leg het vlees op een bord. Voeg de ingrediënten voor de saus toe en kook dit kort. Giet de saus daarna over het vlees en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 79 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40413920