Recente reacties

Ron 1 days ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Daging bumbu Bali 2 - kruidig, gestoofd rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daging bumbu Bali 2
kruidig, gestoofd rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr doorregen runderlappen
6 eetl olie
7 sjalotten
2 teentjes knoflook
6 rode lomboks
3 cm laos
4 cm gember (jahe/djahé)
3 kemirinoten
2 eetl ketjap manis
300 ml kokosmelk
zout naar smaak

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in reepjes. Verhit in een wok/wadjan 4 eetl olie en bak het vlees rondom bruin. Snijd de sjalotten en de knoflook in plakjes. Voeg de resterende olie toe en fruit de sjalotten en de knoflook mee. Wrijf of maal de lomboks, de laos, de kemiri en de gember fijn tot een boemboe (pasta). Voeg dit bij het vlees en bak dit nog 1 minuut mee. Dan de kokosmelk en de ketjap toevoegen en het vlees gaar sudderen. Eventueel wat water toevoegen
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 174 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42117596