Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Udang Goreng Telur Asin - gebakken garnalen in een gezouten eieren saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Udang Goreng Telur Asin
gebakken garnalen in een gezouten eieren saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr grote garnalen
3 teentjes knoflook, gepureerd
2 eetl limoen, sap
1/2 theel zout
1/2 theel peper
75 gr maizena
2 eieren, geklopt
2 eetl boter
olie

5 teentjes knoflook
3 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
4 takjes Chinese bieslook
4 gekookte gezouten eierdooiers
50 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de garnalen in met de knoflook, het limoensap, het zout en de peper en laat dit 15 minuten rusten. Wentel het daarna door de maizena, het ei en weer door de maizena. Verhit in een pan de olie en bak de gecoate garnalen krokant en gaar.
Hak de knoflook en de keriting grof. Snijd de bieslook fijn en de eierdooiers zeer fijn.
Verhit in een pan de boter en fruit de knoflook en de keriting voor 2 minuten. Voeg dan het zout, de palmsuiker en de peper toe en meng goed. Meng dan de bieslook en de eierdooiers erdoor. Dan het water toevoegen en kook het geheel gaar. Schep de saus over de garnalen en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 40 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025245