banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Udang Goreng Tabur Cabai - gebakken pittige garnalen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Udang Goreng Tabur Cabai
gebakken pittige garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr grote garnalen
1/2 theel vissaus
1/4 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
2 lenteui
1/2 theel limoensap
olie

bahan kuah:
ingrediënten marinade:
1 theel zout
1/2 theel peper
1 theel vissaus
1/2 theel limoensap

Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
5 gedroogde chili pepers
8 rode cabai keriting (krullende cayennepepers)

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon en kerf de rug in. Meng de ingrediënten voor de marinade en meng dan de garalen erdoor en laat dit 20 minuten intrekken. Verhit in een pan olie en bak de garnalen gaar en goudbruin. Zet apart.
Snijd de lente-ui in dunne ringen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan 1 eetl olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan de garnalen, de vissaus, het zout, de peper en de palmsuiker toe en meng goed. Dan het limoensap en de lente-ui erdoor mengen en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 79 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40669062