Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 13 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Udang Goreng Tabur Cabai - gebakken pittige garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Udang Goreng Tabur Cabai
gebakken pittige garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr grote garnalen
1/2 theel vissaus
1/4 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
2 lenteui
1/2 theel limoensap
olie

bahan kuah:
ingrediënten marinade:
1 theel zout
1/2 theel peper
1 theel vissaus
1/2 theel limoensap

Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
5 gedroogde chili pepers
8 rode cabai keriting (krullende cayennepepers)

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon en kerf de rug in. Meng de ingrediënten voor de marinade en meng dan de garalen erdoor en laat dit 20 minuten intrekken. Verhit in een pan olie en bak de garnalen gaar en goudbruin. Zet apart.
Snijd de lente-ui in dunne ringen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan 1 eetl olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan de garnalen, de vissaus, het zout, de peper en de palmsuiker toe en meng goed. Dan het limoensap en de lente-ui erdoor mengen en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 198 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41435640