1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ati Ampela Masak Pedas
zeer pittig gebakken levertjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
20 kippenlevertjes
9 sjalotjes
5 teentjes knoflook
30 rode rawits
8 groene rawits
300 ml water
2 theel palmsuiker
1 theel zout
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes in dunne plakjes, de knoflook en de groene rawits fijn. Wrijf of maal 20 rode rawits fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en alle rawits voor 5 minuten. Voeg dan de levertjes toe en bak deze rondom bruin. Voeg dan het water, het zout en de palmsuiker toe en kook het geheel zachtjes gaar.
 

who is online

We hebben 92 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35005390