1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ati Ampela Masak Pedas
zeer pittig gebakken levertjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
20 kippenlevertjes
9 sjalotjes
5 teentjes knoflook
30 rode rawits
8 groene rawits
300 ml water
2 theel palmsuiker
1 theel zout
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes in dunne plakjes, de knoflook en de groene rawits fijn. Wrijf of maal 20 rode rawits fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en alle rawits voor 5 minuten. Voeg dan de levertjes toe en bak deze rondom bruin. Voeg dan het water, het zout en de palmsuiker toe en kook het geheel zachtjes gaar.
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 77 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35259685