1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ati Ampela Tumis Kecap
gebakken kippenlevertjes in kecapsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr kippenlevers
3 jeruk purut blaadjes
2 cm lengkuas/laos
6 petai/peteh bonen
2 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1 eetl asamwater
olie

Haluskan:
bumbu:
4 rode lomboks
6 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
3 sjalotjes

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lvers in 2 stukken. Snijd de petai in dunne reepjes en bak deze in olie totdat deze geelachtig worden. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu tot een grove pasta.
Verhit in een pan de olie en bak de levers gaar. Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de bumbu met de jeruk purut, de laos en de petai voor 4 minuten en voeg dit toe bij de levers. Voeg dan de kecap, het zout en de palmsuiker toe en meng goed en bak het geheel verder gaar. Dan het asamwater er door mengen en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35384619