Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ati Ampela Tumis Kecap - gebakken kippenlevertjes in kecapsaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ati Ampela Tumis Kecap
gebakken kippenlevertjes in kecapsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr kippenlevers
3 jeruk purut blaadjes
2 cm lengkuas/laos
6 petai/peteh bonen
2 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1 eetl asamwater
olie

Haluskan:
bumbu:
4 rode lomboks
6 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
3 sjalotjes

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lvers in 2 stukken. Snijd de petai in dunne reepjes en bak deze in olie totdat deze geelachtig worden. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu tot een grove pasta.
Verhit in een pan de olie en bak de levers gaar. Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de bumbu met de jeruk purut, de laos en de petai voor 4 minuten en voeg dit toe bij de levers. Voeg dan de kecap, het zout en de palmsuiker toe en meng goed en bak het geheel verder gaar. Dan het asamwater er door mengen en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 92 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41066772