banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 2 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ati Ampela Tumis Kecap
gebakken kippenlevertjes in kecapsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr kippenlevers
3 jeruk purut blaadjes
2 cm lengkuas/laos
6 petai/peteh bonen
2 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1 eetl asamwater
olie

Haluskan:
bumbu:
4 rode lomboks
6 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
3 sjalotjes

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lvers in 2 stukken. Snijd de petai in dunne reepjes en bak deze in olie totdat deze geelachtig worden. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu tot een grove pasta.
Verhit in een pan de olie en bak de levers gaar. Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de bumbu met de jeruk purut, de laos en de petai voor 4 minuten en voeg dit toe bij de levers. Voeg dan de kecap, het zout en de palmsuiker toe en meng goed en bak het geheel verder gaar. Dan het asamwater er door mengen en serveer.

Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 103 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36341050