1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Ayam Adas
kip met een lichte anijssmaak
Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr kip
1 venkel
2 eetl peterselie
2 eetl citroensap
200 ml water
2 eetl olie

Haluskan;
boemboe:
5 cm gember (jahe/djahé)
1/2 theel jinten (kurkuma)
1 serehstengel
1 rode lombok
2 rode uien
2 teentjes knoflook

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken en wrijf deze in met het citroensap. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het water toe samen met de fijngesneden venkel en de kip. Laat het geheel zachtjes verder stoven totdat de kip gaar is en de saus is ingedikt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 99 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35259757