zoeken
Recente reacties

22 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Taoge Cah Petai - roerbak van tauge met petai
- Birmakip
- Tahu Tumis Dengan Tauge - gestoofde tauge met garnalen, vlees en tahu
- Srikaya Tabu Kuning - gevulde gestoomde pompoen
- Srikaya Labu Kuning - gevulde pompoen
- Solok Lada - gevulde pepers in gekruide kokosmelk
- Smoor Terong dan Tomat - aubergines in tomatensaus
- Witvis uit Szechuan
- Smoor Jengkol
- Singkong kuwa ebi - cassaveblad
Yang Rou Chuan’r - 羊肉串儿 - sate van lamsvlees


Yang Rou Chuan’r - 羊肉串儿
sate van lamsvlees
Ingrediënten:
700 gr lamsvlees (lamsbout)
1 ui
1 theel zout
1 eetl chili poeder
1 eetl jinten
sate stokjes
Bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes. Snijd de ui in dunne plakjes. Meng het vlees met de ui en het zout en laat dit tenminste 45 minuten marineren. Rijg het vlees daarna aan de stokjes.
Rooster het vlees daarna boven een houtskoolvuurtje. Wanneer het vlees verkleurd is, strooi dan de chilipoeder en de jinten erover en rooster en het daarna verder gaar.
Serveer.
sate van lamsvlees
Ingrediënten:
700 gr lamsvlees (lamsbout)
1 ui
1 theel zout
1 eetl chili poeder
1 eetl jinten
sate stokjes
Bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes. Snijd de ui in dunne plakjes. Meng het vlees met de ui en het zout en laat dit tenminste 45 minuten marineren. Rijg het vlees daarna aan de stokjes.
Rooster het vlees daarna boven een houtskoolvuurtje. Wanneer het vlees verkleurd is, strooi dan de chilipoeder en de jinten erover en rooster en het daarna verder gaar.
Serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.