Yang Rou Chuan’r - 羊肉串儿
sate van lamsvlees
Ingrediënten:
700 gr lamsvlees (lamsbout)
1 ui
1 theel zout
1 eetl chili poeder
1 eetl jinten
sate stokjes
Bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes. Snijd de ui in dunne plakjes. Meng het vlees met de ui en het zout en laat dit tenminste 45 minuten marineren. Rijg het vlees daarna aan de stokjes.
Rooster het vlees daarna boven een houtskoolvuurtje. Wanneer het vlees verkleurd is, strooi dan de chilipoeder en de jinten erover en rooster en het daarna verder gaar.
Serveer.
Zoeken
Laatst gelezen
- Ayam Lembaran - Kip in gekruide santen-saus
- Siomay ayam bayam - gestoomde kip/spinazie dumpling
- Sambal Muncang - sambal met kemiri noten uit Sunda
- Asperges cho muchim - aspreges met een zoet-zure dressing
- Timus Singkong - Rondo Royal - gefrituurde cassave met chocolade
- Pepes Cumi Pedas - pittig gekruide gestoomde inktvis
- Mie goreng chinois - gebakken mie
- Karmanaci - gekruid en geurend rundvlees
- Ikan Layur Masak Balada - gebakken haarstaartdegenvis of makreel in kruidige saus
- Rendang daging suwir - droog gebakken vlees (grote hoeveelheid)
Recente Reacties
Cucur
1 week agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
1 week agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
2 weeks agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
2 weeks agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...Soto Ayam Purwakarta
4 weeks agoHeerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...