Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Yang Rou Chuan’r - 羊肉串儿 - sate van lamsvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Yang Rou Chuan’r - 羊肉串儿
sate van lamsvlees

Ingrediënten:
700 gr lamsvlees (lamsbout)
1 ui
1 theel zout
1 eetl chili poeder
1 eetl jinten
sate stokjes

Bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes. Snijd de ui in dunne plakjes. Meng het vlees met de ui en het zout en laat dit tenminste 45 minuten marineren. Rijg het vlees daarna aan de stokjes.
Rooster het vlees daarna boven een houtskoolvuurtje. Wanneer het vlees verkleurd is, strooi dan de chilipoeder en de jinten erover en rooster en het daarna verder gaar.
Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 135 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42100020