banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 9 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 10 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Icon Write a comment
Kakap Goreng Kecap - zeebaars in kecap saus

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 

Kakap Goreng Kecap
zeebaars in kecap saus


Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 zeebaars (1000 gr)
4 teentjes knoflook
2 rode uien
1 kaneel stokje
3 nootmuskaat bloemen
2 theel palmsuiker
3 cm jahe
1 theel petis
1 eetl kecap asin
8 eetl kecap manis
100 ml visbouillon (zie recept)
2 eetl palmwijn
1 limoen (sap)
1 theel zout
5 eetl rijstemeel
olie

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en kerf deze in. Snijd de knoflook en de uien fijn. Rasp de jahe. Verhit in een wok/wadjan 3 eetl olie en fruit de knoflook en de uien voor 3 minuten. Schep de helft eruit. Voeg de kaneel, de nootmuskaat bloemen, de palmsuiker, de jahe, de petis en bak dit 1 minuut. Voeg dan de kecaps toe gevolgd door de bouillon en de palmwijn en laat dit zachtjes 8 minutens zachtjes sudderen.
Wrijf de vis in met het limoensap en het zout en bestuif deze met het rijstemeel. Verhit in een pan de olie en bak de vis gaar en bruin*. Giet de saus over de vis en garneer dit met de gebakken knoflook en uien.

* kan ook in de oven voor 25 minuten op 200gr.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 74 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38075017