Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Kalio cumi-cumi - Kalio van inktvis
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Kalio cumi-cumi
Kalio van inktvis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr inktvis
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
3 asam kandis ('wilde mangistan')
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
8 sjalotjes,
5 teentjes knoflook
10 rode lomboks
7 cm gember (jahe/djahé)
6 cm kunyit (kurkuma)
5 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en meng daar de boemboe doorheen samen met de asam kandis. Laat dit zachtjes stoven totdat de saus is ingedikt. Voeg dan de inktvis toe ern laat nog 10 minuten doorsudderen totdat de inktvis gaar is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 92 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812266