banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tumis Tempe Taoco - gebakken tempe in kruidige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Tempe Taoco
gebakken tempe in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr tempe
2 sjalotjes
4 teentjes knoflook
5 rode lomboks
5 eetl tauco
1 eetl saus tomat (zie recept)
150 ml water
1 theel palmsuiker
1/4 theel zout
1/4 theel peper
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempe in blokjes. Verhit in een pan voldoende olie en bak de temep goudbruin en zet apart. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes en de lomboks in schuine ringen.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten en voeg dan de lomboks toe en bak nog 1 minuut. Dan de temep toevoegen en meng alles goed. Vervolgens de tauco, de saus tomat, de palmsuiker, het zout, de peper en het water toevoegen, meng goed en kook daarna het geheel zachtjes verder gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 453 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40593887