banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 7 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 8 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 9 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Tumis Tempe Taoco - gebakken tempe in kruidige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Tempe Taoco
gebakken tempe in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr tempe
2 sjalotjes
4 teentjes knoflook
5 rode lomboks
5 eetl tauco
1 eetl saus tomat (zie recept)
150 ml water
1 theel palmsuiker
1/4 theel zout
1/4 theel peper
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempe in blokjes. Verhit in een pan voldoende olie en bak de temep goudbruin en zet apart. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes en de lomboks in schuine ringen.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten en voeg dan de lomboks toe en bak nog 1 minuut. Dan de temep toevoegen en meng alles goed. Vervolgens de tauco, de saus tomat, de palmsuiker, het zout, de peper en het water toevoegen, meng goed en kook daarna het geheel zachtjes verder gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 139 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37719319