banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Tumis Tempe Taoco - gebakken tempe in kruidige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Tempe Taoco
gebakken tempe in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr tempe
2 sjalotjes
4 teentjes knoflook
5 rode lomboks
5 eetl tauco
1 eetl saus tomat (zie recept)
150 ml water
1 theel palmsuiker
1/4 theel zout
1/4 theel peper
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempe in blokjes. Verhit in een pan voldoende olie en bak de temep goudbruin en zet apart. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes en de lomboks in schuine ringen.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten en voeg dan de lomboks toe en bak nog 1 minuut. Dan de temep toevoegen en meng alles goed. Vervolgens de tauco, de saus tomat, de palmsuiker, het zout, de peper en het water toevoegen, meng goed en kook daarna het geheel zachtjes verder gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 68 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39983034