Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Kaholeo iisiu - gedroogde visjes in saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kaholeo iisiu
gedroogde visjes in saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr gedroogde vis (ikan teri)
4 sjalotjes
2 eetl. asem
50 ml water
1 eetl. gulajawa (palmsuiker)
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten in dunne plakjes en meng de asem met het water. Rasp de palmsuiker fijn. Bak de visjes droog in een pan. Verhit in een wok/wadjan het water en voeg de sjalotten, de suiker en de asem toe met het zout en kook dit zachtjes totdat de saus is ingedikt. Meng dan de visjes er doorheen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 185 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030263