logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Semur babi

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr varkensvlees
500 ml water
peper en zout naar smaak
1/2 theel nootmuskaat
1/2 theel gemalen foelie
2 sjalotten
2 teentje knoflook
5 cm gember (jahe/djahé)
1 eetl azijn
1/2 limoen (sap)
1 eetl gembersiroop
1 eetl ketjap manis

Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes, de sjalotten en de knoflook fijn en rasp de gember. Meng het vlees met de foelie, de peper, het zout, de nootmuskaat en laat dit 30 minuten staan. Verhit een wok/wajan en voeg alle ingrediënten toe en stoof het geheel zachtjes gaar en totdat het vocht vrijwel is verdampt.

Add comment

Submit

who is online

We have 114 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44180490