banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Sekba Babi - gestoofd varkensvlees met sayur asin
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sekba Babi
gestoofd varkensvlees met sayur asin

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr schouderribbetjes 
1500 ml water
2000 ml water
3 kruidnagels
3 steranijs
1 theel peperkorrels
1/2 theel nootmuskaat
1 theel zout
1 theel palmsuiker
2 eetl kecap manis
2 eetl kecap asin
2 eetl zwarte azijn
3 eetl olie
6 teentjes knoflook
2 sjalotjes
400 gr tahu
300 gr sayur asin (gezouten kool)
8 hardgekookte eieren
450 gr aardappelen
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan de 1500 ml water samen met het vlees en laat dit 30 minuten zachtjes sudderen. Schep het vlees eruit en snijd het in stukjes. Hak de knoflook fijn en snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Snijd de tahu in kleine blokjes evenals de aardappelen. Snijd de sayur asin in stukjes.
Verhit in een pan de 2000 ml water samen met het vlees, de kruidnagels, de steranijs, de peper, de nootmuskaat, het zout, de palmsuiker, de kecaps en het azijn en breng aan te kook.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten en voeg dit toe aan het vlees. Dan de tahu, de sayur asin, de eieren en de aardappelen toevoegen en het geheel zachtjes 30 minuten laten sudderen totdat het vlees en de aardappelen gaar zijn.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 48 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40444104