banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 5 days ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 11 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Sekba Babi - gestoofd varkensvlees met sayur asin
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sekba Babi
gestoofd varkensvlees met sayur asin

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr schouderribbetjes 
1500 ml water
2000 ml water
3 kruidnagels
3 steranijs
1 theel peperkorrels
1/2 theel nootmuskaat
1 theel zout
1 theel palmsuiker
2 eetl kecap manis
2 eetl kecap asin
2 eetl zwarte azijn
3 eetl olie
6 teentjes knoflook
2 sjalotjes
400 gr tahu
300 gr sayur asin (gezouten kool)
8 hardgekookte eieren
450 gr aardappelen
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan de 1500 ml water samen met het vlees en laat dit 30 minuten zachtjes sudderen. Schep het vlees eruit en snijd het in stukjes. Hak de knoflook fijn en snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Snijd de tahu in kleine blokjes evenals de aardappelen. Snijd de sayur asin in stukjes.
Verhit in een pan de 2000 ml water samen met het vlees, de kruidnagels, de steranijs, de peper, de nootmuskaat, het zout, de palmsuiker, de kecaps en het azijn en breng aan te kook.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten en voeg dit toe aan het vlees. Dan de tahu, de sayur asin, de eieren en de aardappelen toevoegen en het geheel zachtjes 30 minuten laten sudderen totdat het vlees en de aardappelen gaar zijn.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 286 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38220704