Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Sekba Babi - gestoofd varkensvlees met sayur asin
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Sekba Babi
gestoofd varkensvlees met sayur asin

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr schouderribbetjes 
1500 ml water
2000 ml water
3 kruidnagels
3 steranijs
1 theel peperkorrels
1/2 theel nootmuskaat
1 theel zout
1 theel palmsuiker
2 eetl kecap manis
2 eetl kecap asin
2 eetl zwarte azijn
3 eetl olie
6 teentjes knoflook
2 sjalotjes
400 gr tahu
300 gr sayur asin (gezouten kool)
8 hardgekookte eieren
450 gr aardappelen
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan de 1500 ml water samen met het vlees en laat dit 30 minuten zachtjes sudderen. Schep het vlees eruit en snijd het in stukjes. Hak de knoflook fijn en snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Snijd de tahu in kleine blokjes evenals de aardappelen. Snijd de sayur asin in stukjes.
Verhit in een pan de 2000 ml water samen met het vlees, de kruidnagels, de steranijs, de peper, de nootmuskaat, het zout, de palmsuiker, de kecaps en het azijn en breng aan te kook.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten en voeg dit toe aan het vlees. Dan de tahu, de sayur asin, de eieren en de aardappelen toevoegen en het geheel zachtjes 30 minuten laten sudderen totdat het vlees en de aardappelen gaar zijn.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 223 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40922711