logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Sateh pentol
Sate van fijngemalen vlees
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 gr mals varkensvlees
2 eieren
3 el geraspte kokos
8 satéstokjes
olie

Haluskan:
boemboe:
3 lomboks (spaanse pepers)
3 sjalotten
2 teentje knoflook
2 kemiries
1/2 theel ketoembar
1/2 theel djinten
1 theel trassie
1 theel gula jawa (palmsuiker)
2 theel zout
1 theel asem

Cara membuat:
bereiding:
Maal het vlees fijn tot gehakt. Klop vervolgens de eieren op en meng dit door het vlees met de toegevoegde kokos. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een grove pasta. Meng de boemboe door het vleesmengsel en voor hiervan 8 langwerpige rolletjes. Doe vervolgens de rolletjes op de satépennen en rooster dit gaar en bruin op een houtskoolvuurtje.

Add comment

Submit

who is online

We have 100 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44392271