Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ati Ampela Masak Pedas - kippenlevertjes in een pittige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ati Ampela Masak Pedas
kippenlevertjes in een pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 dubbele kippenlevers
2 salam blad
1 serai/sereh/citroengras
2 cm jahe
2 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/4 theel palmsuiker
water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
4 teentjes knoflook
5 rode lomboks
3 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en voeg de levers toe en kook deze gaar. Giet af en snijd de levers in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu grof.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam, de serai en de jahe voor 6 minuten. Voeg dan de levers toe en meng goed en bak voor 2 minuten.
Vervolgens de kecap, het zout, de palmsuiker en de peper toevoegen en meng goed. Voeg dan 200 ml water toeve en meng goed en breng het aan de kook en kook totdat de saus wat indikt. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 158 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018475