Recente Reacties

Ati Ampela Masak Pedas
kippenlevertjes in een pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 dubbele kippenlevers
2 salam blad
1 serai/sereh/citroengras
2 cm jahe
2 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/4 theel palmsuiker
water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
4 teentjes knoflook
5 rode lomboks
3 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en voeg de levers toe en kook deze gaar. Giet af en snijd de levers in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu grof.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam, de serai en de jahe voor 6 minuten. Voeg dan de levers toe en meng goed en bak voor 2 minuten.
Vervolgens de kecap, het zout, de palmsuiker en de peper toevoegen en meng goed. Voeg dan 200 ml water toeve en meng goed en breng het aan de kook en kook totdat de saus wat indikt. Serveer.

Plaats reactie

Verstuur

who is online

We hebben 203 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42587496