banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Ati Ampela Masak Pedas - kippenlevertjes in een pittige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ati Ampela Masak Pedas
kippenlevertjes in een pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 dubbele kippenlevers
2 salam blad
1 serai/sereh/citroengras
2 cm jahe
2 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/4 theel palmsuiker
water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
4 teentjes knoflook
5 rode lomboks
3 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en voeg de levers toe en kook deze gaar. Giet af en snijd de levers in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu grof.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam, de serai en de jahe voor 6 minuten. Voeg dan de levers toe en meng goed en bak voor 2 minuten.
Vervolgens de kecap, het zout, de palmsuiker en de peper toevoegen en meng goed. Voeg dan 200 ml water toeve en meng goed en breng het aan de kook en kook totdat de saus wat indikt. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 62 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39933117