Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Asam Manis Sayap Ayam - kip in een pittige rode saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Asam Manis Sayap Ayam
kip in een pittige rode saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr kippenvleugels
1/2 limoen, sap
1 theel zout
olie
5 teentjes knoflook
1/2 ui
4 cm jahe
4 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
1 rode paprika
1 theel peper
2 eetl saus tomat (zie recept)
2 eetl saus sambal (zie recept)
1 tomaat
1 eetl palmsuiker
1 eetl maizena, opgelost in wat water
1 lentui
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vleugels in stukken en marineer deze met het zout en het limoensap en laat dit tenminste 15 minuten intrekken. Verhit in een pan de olie en bak de kip bruin en zet apart.
Hak de knoflook fijn en snijd de ui en de paprika in dunne reepjes, de keriting in dunne plakjes en de tomaat in blokjes. Rasp de jahe en snijd de lente-ui in stukjes.
Verhit 2 eetl van de gebruikte olie en fruit de knoflook samen met de ui, de jahe en de keriting voor 3 minuten.
Voeg dan de paprika, de peper, de saus tomat, de saus sambal en de bouillon toe en breng aan de kook.Dan de kip, het zout, de palmsuiker en de lente-ui toevoegen en meng goed en breng opnieuw aan de kook.
dan de maizena oplossing toevoegen en roer totdat de saus gebonden is.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 277 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41184656