banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 17 days ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 28 days ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Asam Manis Sayap Ayam
kip in een pittige rode saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr kippenvleugels
1/2 limoen, sap
1 theel zout
olie
5 teentjes knoflook
1/2 ui
4 cm jahe
4 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
1 rode paprika
1 theel peper
2 eetl saus tomat (zie recept)
2 eetl saus sambal (zie recept)
1 tomaat
1 eetl palmsuiker
1 eetl maizena, opgelost in wat water
1 lentui
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vleugels in stukken en marineer deze met het zout en het limoensap en laat dit tenminste 15 minuten intrekken. Verhit in een pan de olie en bak de kip bruin en zet apart.
Hak de knoflook fijn en snijd de ui en de paprika in dunne reepjes, de keriting in dunne plakjes en de tomaat in blokjes. Rasp de jahe en snijd de lente-ui in stukjes.
Verhit 2 eetl van de gebruikte olie en fruit de knoflook samen met de ui, de jahe en de keriting voor 3 minuten.
Voeg dan de paprika, de peper, de saus tomat, de saus sambal en de bouillon toe en breng aan de kook.Dan de kip, het zout, de palmsuiker en de lente-ui toevoegen en meng goed en breng opnieuw aan de kook.
dan de maizena oplossing toevoegen en roer totdat de saus gebonden is.

Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 112 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36514057