banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Asam Manis Sayap Ayam - kip in een pittige rode saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Asam Manis Sayap Ayam
kip in een pittige rode saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr kippenvleugels
1/2 limoen, sap
1 theel zout
olie
5 teentjes knoflook
1/2 ui
4 cm jahe
4 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
1 rode paprika
1 theel peper
2 eetl saus tomat (zie recept)
2 eetl saus sambal (zie recept)
1 tomaat
1 eetl palmsuiker
1 eetl maizena, opgelost in wat water
1 lentui
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vleugels in stukken en marineer deze met het zout en het limoensap en laat dit tenminste 15 minuten intrekken. Verhit in een pan de olie en bak de kip bruin en zet apart.
Hak de knoflook fijn en snijd de ui en de paprika in dunne reepjes, de keriting in dunne plakjes en de tomaat in blokjes. Rasp de jahe en snijd de lente-ui in stukjes.
Verhit 2 eetl van de gebruikte olie en fruit de knoflook samen met de ui, de jahe en de keriting voor 3 minuten.
Voeg dan de paprika, de peper, de saus tomat, de saus sambal en de bouillon toe en breng aan de kook.Dan de kip, het zout, de palmsuiker en de lente-ui toevoegen en meng goed en breng opnieuw aan de kook.
dan de maizena oplossing toevoegen en roer totdat de saus gebonden is.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 231 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40580333