banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Posana
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Posana
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr pangi blad (eventueel fijngesneden boerenkool)
500 gr vet varkensvlees
3 serehstengels, gekneusd
3 preien
1 bosje citroenbasilicum
10 jeruk purutblaadjes
zout naar smaak
bananenblad + aluminiumfolie *
water

Haluskan:
boemboe:
16 rawits
6 cm gember (jahe/djahé)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het pangiblad zeer fijn en kook dit voor 1 uur in het water. Spoel het daarna af en kneed het goed zodat het bittere sap verwijderd kan worden. Herhaal dit een paar keer. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd het vlees in stukjes, de prei grof en de sereh zeer fijn. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en verpak dit in bananenblad. Omwikkel het pakketjes met aluminiumfolie en rooster het pakketje voor 2 uur langzaam boven een houtkoolvuurtje. Prik daarna een gaatje zodat het overtollige vocht kan weglopen.

* indien een bamboekoker beschikbaar is, gebruik dan de bamboekoker. Rooster de bamboekoker dan voor 2 uur. Prik daarna een gaatje aan de onderkant zodat het overtollige vocht kan weglopen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 107 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40576721