Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Posana

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Posana
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr pangi blad (eventueel fijngesneden boerenkool)
500 gr vet varkensvlees
3 serehstengels, gekneusd
3 preien
1 bosje citroenbasilicum
10 jeruk purutblaadjes
zout naar smaak
bananenblad + aluminiumfolie *
water

Haluskan:
boemboe:
16 rawits
6 cm gember (jahe/djahé)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het pangiblad zeer fijn en kook dit voor 1 uur in het water. Spoel het daarna af en kneed het goed zodat het bittere sap verwijderd kan worden. Herhaal dit een paar keer. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd het vlees in stukjes, de prei grof en de sereh zeer fijn. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en verpak dit in bananenblad. Omwikkel het pakketjes met aluminiumfolie en rooster het pakketje voor 2 uur langzaam boven een houtkoolvuurtje. Prik daarna een gaatje zodat het overtollige vocht kan weglopen.

* indien een bamboekoker beschikbaar is, gebruik dan de bamboekoker. Rooster de bamboekoker dan voor 2 uur. Prik daarna een gaatje aan de onderkant zodat het overtollige vocht kan weglopen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 88 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024358