banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Ayam Tempra - Kip met gebakken uien en lomboks

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ayam Tempra
Kip met gebakken uien en lomboks


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1000 gr kip
2 uien
5 groene lomboks
5 rode lomboks
3 eetl olie
250 ml water
1 theel palmsuiker
2 eetl kecap manis
1 eetl limoensap
1/2 theel zout

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukjes. Marineer de kip met 1 eetl kecap voor 5 minuten. Snijd de uien in ringen en de lomboks schuin. Verhit 1 eetl olie in een pan en bak de uien en de lomboks op hoog vuur voor 1 minuut en voeg dan de kecap toe en zet het weg.
Verhit in een wok 2 eetl olie en bak de kip voor 5 minuten. Voeg het water toe en laat het zachtjes voor 25 minuten sudderen totdat de kip gaar is. Dan het zout, de palmsuiker en het limoensap toevoegen en schep het om totdat het is opgelost.
Server de kip met de uien en lomboks erover geschept.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39819875