Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Talua Balado - gefrituurde eieren in sambalsaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Talua Balado
gefrituurde eieren in sambalsaus
Bahan-bahan;
ingrediënten:
6 eieren
1 lente ui
olie
water

Haluskan:
boemboe:
3 sjalotten
3 teentjes knoflook
1 tomaat
9 rode lomboks
1 theel zout

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de eieren in het water totdat deze hard zijn. Laat deze daarna afkoelen en pel de eieren. Snijd de lente-ui in 3 cm lange stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Verhit in een wok/wadjan de olie en frituur de eieren totdat de geel zijn geworden. Schep de eieren uit de wok/wadjan en laat deze voorzichtig uitlekken op keukenpapier.
Giet de olie uit de wok/wadjan maar laat 3 eetl olie achter en bak hierin de lente-ui voor 1 minuut. Voeg dan de boemboe toe en bak dit alles zachtjes voor 15 minuten. Snijd de eieren overlangs en giet de sambalsaus erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 92 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41064747