banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tahu Telur Surabaya - omelet van tahu met een pittige donkere saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tahu Telur Surabaya
omelet van tahu met een pittige donkere saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 tahu
5 eieren
1/2 theel zout
1/2 theel peper
750 ml olie

Bahan saus:
ingrediënten saus:
5 teentjes knoflook
6 rode rawits
2 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
150 gr pinda's
2 theel petis udang
1 theel zout
2 theel palmsuiker
4 eetl kecap manis
250 ml warm water

Pelengkap:
complementair:
200 gr tauge
2 takjes selderij
3 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in kleine blokjes. Verhit in een pan de olie en bak de tahu goudbruin en zet apart. Klop de eieren samen met de peper en het zout en meng dan de tahu erdoor. Verdeel het mengsel in 5 porties.
Verhit in een pan de olie en bak elke portie goudbruin en gaar. Schep de saus over de eieren en serveer daarbij de tauge. Strooi de selderij en de bawang goreng erover en serveer.

Saus:
Verhit in een pan wat olie en fruit de knoflook, de rawits, de keriting en de pinda's voor 3 minuten. Voeg dan de petis, het zout en de palmsuiker toe en wrijf of maal het daarna fijn tot een pasta. Meng dan de kecap en het water erdoor en vorm een saus.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 157 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40580483