Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Ayam Panggang Madu Pedas - pittige honing geroosterde kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Panggang Madu Pedas
pittige honing geroosterde kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 drumsticks
5 teentjes knoflook
1 eetl saus sambal (zie recept)
1 eetl saus tomat (zie recept)
3 eetl oestersaus
1 theel kecap asin
2 eetl kecap manis
3 eetl honing
1/2 theel zout
1/2 theel peper
2 eetl boter

Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook zeer fijn. Wrijf de kip in met alle ingrediënten en leg deze in een ovenschaal. Bak de kip in de oven op 190grC in 60-70 minuten gaar. Serveer en bedruip de kip met de resterende saus.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 282 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40916585