banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Lotek2 - Gemengde groenten in pindasaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Lotek
Gemengde groenten in pindasaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
75 gr witte kool
75 gr kousenband
1 tomaat
1 komkommer
1 bos kangkung
100 gr taugé,
zout naar smaak
100 gr gekookte mie

Bahan-bahan pindasaus:
ingrediënten:
200 gr pinda's
1 theel, asem
1 eetl. water
4 cm kencur
6 rawits,
1 theel, trasi bakar
2 eetl. geraspte gula jawa (palmsuiker)
50 ml water
zout naar smaak

Tabuaran:
garnering;
citroenbasilicum / kemangi

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de groenten in smalle reepjes, stukjes en partjes. Blancheer de kousenband, de kangkung en de taugé afzonderlijk voor 3 minuten in water met zout en dompel de groenten daarna in koud water en laat deze groenten vervolgens uitlekken. Wrijf de ingrediënten voor de saus fijn tot een boemboe. Meng de asem met de eetl water en meng dit samen het overige water door de boemboe tot een saus.
Schep de mie op een schaal en verdeel hierover de groenten en giet de pindasaus over de groenten. Garneer het vervolgens met de basilicumblaadjes.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 210 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40689796