banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Lotek2 - Gemengde groenten in pindasaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Lotek
Gemengde groenten in pindasaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
75 gr witte kool
75 gr kousenband
1 tomaat
1 komkommer
1 bos kangkung
100 gr taugé,
zout naar smaak
100 gr gekookte mie

Bahan-bahan pindasaus:
ingrediënten:
200 gr pinda's
1 theel, asem
1 eetl. water
4 cm kencur
6 rawits,
1 theel, trasi bakar
2 eetl. geraspte gula jawa (palmsuiker)
50 ml water
zout naar smaak

Tabuaran:
garnering;
citroenbasilicum / kemangi

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de groenten in smalle reepjes, stukjes en partjes. Blancheer de kousenband, de kangkung en de taugé afzonderlijk voor 3 minuten in water met zout en dompel de groenten daarna in koud water en laat deze groenten vervolgens uitlekken. Wrijf de ingrediënten voor de saus fijn tot een boemboe. Meng de asem met de eetl water en meng dit samen het overige water door de boemboe tot een saus.
Schep de mie op een schaal en verdeel hierover de groenten en giet de pindasaus over de groenten. Garneer het vervolgens met de basilicumblaadjes.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 108 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39951115