Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Lompong Sagu - Bananenrolletjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Lompong Sagu
Bananenrolletjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 bananen
200 gr geraspte gula jawa (palmsuiker)
zout naar smaak
5 eetl. water
275 gr sagomeel
300 gr geraspte kokos
bananenblad
houten prikkers

Cara membuat:
Bereiding:
Prak de bananen fijn. Meng deze met de suiker en het zout tot een massa. Meng deze massa met de kokos, het meel en het water tot een homogene massa. Neem 3 eetl van deze massa enverpak dit in een stuk bananenblad en zet de uiteinden vast met de prikkers. Rooster de pakketjes boven een houtkoolvuurt voor 4 minuten..
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 154 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233626