logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Likak Likuk
rijstkoekjes met stroop
Bahan-bahan;
ingrediënten:
10 eieren
1 theel. vanillepoeder
500 gr. suiker
voldoende olie
400 gr. kleefrijstmeel
200 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Neem de helft van de suiker en meng dit met de eiren. Klop de massa op totdat de suiker is opgelost. Meng dit mengsel vervolgens met de kleefrijstmeel en de vannilepoeder en kneed dit tot een glad deeg. Rol het deeg uit tot 1 cm dikke lap en snijd hier reepjes uit. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de reepjes goudbruin. Je kan vormen maken van de reepjes Meng het water met de overgebleven suiker en kook dit tot een suikerstroop. Besprenkel de koekjes met de suikerstroop.

Add comment

Submit

who is online

We have 66 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44161007