Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Likak Likuk - rijstkoekjes met stroop
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Likak Likuk
rijstkoekjes met stroop
Bahan-bahan;
ingrediënten:
10 eieren
1 theel. vanillepoeder
500 gr. suiker
voldoende olie
400 gr. kleefrijstmeel
200 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Neem de helft van de suiker en meng dit met de eiren. Klop de massa op totdat de suiker is opgelost. Meng dit mengsel vervolgens met de kleefrijstmeel en de vannilepoeder en kneed dit tot een glad deeg. Rol het deeg uit tot 1 cm dikke lap en snijd hier reepjes uit. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de reepjes goudbruin. Je kan vormen maken van de reepjes Meng het water met de overgebleven suiker en kook dit tot een suikerstroop. Besprenkel de koekjes met de suikerstroop.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 109 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40794968