rijstkoekjes met stroop
Bahan-bahan;
ingrediënten:
10 eieren
1 theel. vanillepoeder
500 gr. suiker
voldoende olie
400 gr. kleefrijstmeel
200 ml water
Cara membuat:
Bereiding:
Neem de helft van de suiker en meng dit met de eiren. Klop de massa op totdat de suiker is opgelost. Meng dit mengsel vervolgens met de kleefrijstmeel en de vannilepoeder en kneed dit tot een glad deeg. Rol het deeg uit tot 1 cm dikke lap en snijd hier reepjes uit. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de reepjes goudbruin. Je kan vormen maken van de reepjes Meng het water met de overgebleven suiker en kook dit tot een suikerstroop. Besprenkel de koekjes met de suikerstroop.
ingrediënten:
10 eieren
1 theel. vanillepoeder
500 gr. suiker
voldoende olie
400 gr. kleefrijstmeel
200 ml water
Cara membuat:
Bereiding:
Neem de helft van de suiker en meng dit met de eiren. Klop de massa op totdat de suiker is opgelost. Meng dit mengsel vervolgens met de kleefrijstmeel en de vannilepoeder en kneed dit tot een glad deeg. Rol het deeg uit tot 1 cm dikke lap en snijd hier reepjes uit. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de reepjes goudbruin. Je kan vormen maken van de reepjes Meng het water met de overgebleven suiker en kook dit tot een suikerstroop. Besprenkel de koekjes met de suikerstroop.