Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Babi Tulang Cin - spare ribs uit Borneo
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Babi Tulang Cin
spare ribs uit Borneo

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr spare ribs
2 eetl arachide olie
4 teentjes knoflook
1/2 theel pala (nootmuskaat)
1 cengkeh (kruidnagel)
1 theel peper
2 theel zout
1 theel palmsuiker
1 eetl kecap asin
125 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook fijn en de spare ribs in stukken. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de knoflook. Voeg dan het vlees toe, de nootmuskaat, de kruidnagel, de peper en het zout en bak het geheel bruin. Voeg dan de palmsuiker, de kecap en het water toe en laat het geheel zachtjes afgesloten sudderen totdat het vlees gaar is geworden.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 356 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40922793