Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Babi Tulang Cin - spare ribs uit Borneo

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Babi Tulang Cin
spare ribs uit Borneo

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr spare ribs
2 eetl arachide olie
4 teentjes knoflook
1/2 theel pala (nootmuskaat)
1 cengkeh (kruidnagel)
1 theel peper
2 theel zout
1 theel palmsuiker
1 eetl kecap asin
125 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook fijn en de spare ribs in stukken. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de knoflook. Voeg dan het vlees toe, de nootmuskaat, de kruidnagel, de peper en het zout en bak het geheel bruin. Voeg dan de palmsuiker, de kecap en het water toe en laat het geheel zachtjes afgesloten sudderen totdat het vlees gaar is geworden.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 213 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41925958