Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Bulgogi - bbq vlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bulgogi
bbq vlees

ingrediënten:
1000 gr biefstuk (haas)
125 ml soja saus
1 theel zwarte peper
4 eetl suiker
13 teentjes knoflook
2 sjalotjes
1 aziatische peer
125 ml water / mirin
1 eetl honing
2 theel sesam olie
1 eetl sesam zaad
 
bereiding:
Hak de knoflook en de sjalotjes fijn. Snijd de peer in stukjes en kneus deze. Vorm van de sojasaus, de peper, de suiker, de knoflook, de sjalotjes, de peer, het water en de honing een marinade.
Snijd het vlees in zeer dunne plakjes en meng dit met de sesam olie en sesamzaad. Meng daarna het vlees met de marinade en laat het tenminste 3 uur intrekken.
Rooster het vlees vervolgens zachtjes boven een houtskoolvuurtje.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022801