Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Bulgogi - geroosterd rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bulgogi
geroosterd rundvlees

ingrediënten:
500 gr rundvlees
1 peer
1 ui
4 teentjes knoflook
2 cm jahe
1 bosuitjes
2 eetl kecap
2 eetl palmsuiker
1/4 theel zwarte peper
1 waspeen
1 eetl sesame olie
 
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Hak de knoflook fijn en pureer de ui. Schil de peer en snijd deze fijn. Snijd de peen in dunne plakjes. Meng alle ingrediënten goed door elkaar tot een marinade. Marineer hiermee het vlees voor tenminste 30 minuten.
Rooster het vlees vervolgens boven een houtskoolvuurtje gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 133 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022801