logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 5 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 6 days ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 1 month ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Bulgogi
geroosterd rundvlees

ingrediënten:
500 gr rundvlees
1 peer
1 ui
4 teentjes knoflook
2 cm jahe
1 bosuitjes
2 eetl kecap
2 eetl palmsuiker
1/4 theel zwarte peper
1 waspeen
1 eetl sesame olie
 
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Hak de knoflook fijn en pureer de ui. Schil de peer en snijd deze fijn. Snijd de peen in dunne plakjes. Meng alle ingrediënten goed door elkaar tot een marinade. Marineer hiermee het vlees voor tenminste 30 minuten.
Rooster het vlees vervolgens boven een houtskoolvuurtje gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 123 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44140073