Recente reacties

Ron 1 days ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Bulgogi - geroosterd rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bulgogi
geroosterd rundvlees

ingrediënten:
500 gr rundvlees
1 peer
1 ui
4 teentjes knoflook
2 cm jahe
1 bosuitjes
2 eetl kecap
2 eetl palmsuiker
1/4 theel zwarte peper
1 waspeen
1 eetl sesame olie
 
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Hak de knoflook fijn en pureer de ui. Schil de peer en snijd deze fijn. Snijd de peen in dunne plakjes. Meng alle ingrediënten goed door elkaar tot een marinade. Marineer hiermee het vlees voor tenminste 30 minuten.
Rooster het vlees vervolgens boven een houtskoolvuurtje gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 158 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42117556